Ce a păţit o cântăreaţă la preselecțiile de la Vocea României: „Este ceva ce nu mai vreau să experimentez niciodată”

23 07. 2024, 11:30

O tânără cântăreaţă la început de drum a avut o experienţă neplăcută la preselecţiile de la Vocea României. Aceasta a povestit pe reţelele de socializare prin ce a trecut din cauza emoţiilor. 

Preselecţiile de la Vocea României au început în urmă cu puţin timp. Tinerii talentaţi care îşi doresc să devină cunoscuţi şi de ce nu, să plece acasă cu marele premiu s-au înscris deja la concurs şi au trăit deja primele emoţii.

Ce a păţit o cântăreaţă la preselecțiile Vocea României

Este şi cazul Mariei, o tânără care a vrut să îşi încerce norocul, însă lucrurile nu au ieşit deloc aşa cum ea îşi imagina.

„Am fost și este ceva ce nu mai vreau să experimentez niciodată! Am fost vara asta. Eu am fost o persoană extrem de anxioasă atunci când a trebuit să cânt în public și mi-a trecut foarte greu.

Nu știu ce mi-am imprimat eu în creier acolo. Ca un mic context: tatăl meu nu m-a prea lăsat să cânt prin restaurante că era rușinos. Am un tată arab, la ce vă așteptați? Și cu foarte mult greu am reușit să scap de tracul ăsta de a cânta în fața oamenilor”, a dezvăluit ea.

@baderm.j Replying to @Cristina-Maria 🦂😇 cum s-ar spune… am bifat-o și pe asta 😁 #baderarabgirl #fy #vocearomaniei ♬ original sound – Bader Maria

Bader Maria: „Mi-a sărit vocea și n-am putut s-o reglez, zici că eram ultima afonă”

Ea a cântat melodia „Calling U” de la Tamally X, dar spune că în faţa juraţilor prestaţia nu a fost deloc aşa cum şi-ar fi dorit.

„M-am înscris la Vocea României, am zis ce-o fi o fi. M-am dus la preselecții, n-aveam nicio emoție înainte. Când mi-a strigat numele, nu mai știam să merg (…) M-am dus, am dat stick-ul și am început să cânt.

Când am început să cânt, evident, având emoțiile respective, mi-a sărit vocea și n-am putut s-o reglez, zici că eram ultima afonă.

A fost o emoție pe care n-am mai simțit-o de foarte mult timp și mi-am dat voie să simt în timp ce cântam. În momentul în care îți sare vocea, s-a terminat, adică nu mai ai ce să demonstrezi nimănui, poți să fii tu Shakira. Asta a fost experiența. Și, sincer să vă spun, nu-mi doresc să mai fac asta. Nu am nimic de comentat despre oamenii care au fost acolo. Toată lumea era foarte de treabă la înscrieri, la interviuri, știi foarte bine că niciodată n-ai să mergi direct la etapa televizată, mai sunt câteva preselecții înainte. Și toată lumea era foarte drăguță, inclusiv oamenii care m-au ascultat erau puțin plictisiți. M-au întrebat ce-i cu numele meu, că nu pare românesc, dar foarte de treabă toată lumea. Recomand cu drag dacă vreți să simțiți și voi experiența asta. Cine știe dacă aș mai încerca alte ediții? Momentan mi-a ajuns!”, a mai explicat Bader Maria, pe TikTok.

 

 

Sursă foto: social media